torsdag den 11. juli 2013

Gid man...

 


Siger du tit denne sætning til dig selv? Vi ved vel alle godt, at man bør lade være.Jeg har i hvert fald sagt den sætning mange gange - især da jeg var yngre. Gerne efterfulgt af ting, som jeg som oftest synes kan være misundelsesværdige. Og jeg HADER det.

Jeg synes netop at udtrykke sig på denne måde gør, at man fremstiller sig selv som en meget usikker og generelt utilfreds person. Og bevares, man kan ikke være glad og hoppe lystigt rundt hele tiden. Men at være generelt utilfreds? Der er trods alt en forskel. Desuden tror jeg også, at man misser mange ting i hverdagen og selv de små gode ting går ens næse forbi - fordi man hele tiden har sat næsen op efter noget andet. Det synes jeg er ganske sørgeligt.

Min erfaring er, at jo mere man siger til sig selv hvad man synes er i vejen, jo flere negative følelser og tanker kommer der. Det kan ende med, at selv de mindste og uvigtige ting i hverdagen er i vejen.
 
"PIS! Nu sidder min ene hårlok bare forkert! Jeg kan ligeså godt hænge mig!" - det vil de fleste da ryste på hovedet af. Endda en selv. Men hvorfor kan man så ikke gøre det, når man står i selve situationen? For mit vedkommende tror jeg, at jeg er for stor en perfektionist. Ikke fordi mit hår skal sidde perfekt hele tiden, men set i et større perspektiv, så har jeg for høje forventninger til mig selv og mine præstationer. Jeg skal simpelthen blive bedre til at sige "pyt, det går nok det hele!" og komme videre i teksten i stedet for at dvæle ved små ting - især hvis det er ting, jeg ikke kan gøre noget ved.


You. imgfave - amazing and inspiring images
stay | via Tumblr
Alle billeder er fundet på wehearti.com
 
 
Nuff' said.
 

2 kommentarer:

 1. Det første billede er virkelig et, man burde have hængende et eller andet sted, så man kunne se det hver gang ens humør ikke var så højt!

  eslublog.blogspot.se

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Man kan hurtigt komme i kulkælderen og se ting og livet mere sort, end hvad det egentlig er! Kunne være man bare skulle lave et udprint og sætte i ramme!

   Slet