fredag den 5. april 2013

Broaden your limits pt.1

Grænser er mange ting. Hvad gider man finde sig i og hvad kan man holde til - men hvad skal man finde sig i og hvad skal man kunne holde til?


En fast frase er "kun fantasien sætter grænser". Jeg er i grunden vild med den ide i en del sammenhænge. For ret ofte sætter jeg for mange begrænsninger for mig selv. Og hvem går det egentlig udover? Mig. Så "the new thing" for mig bliver, at jeg vil prøve og bryde/udvide mine grænser og sætte færre begrænsninger!

Et par eksempler... Her i påsken var jeg så heldig, at blive inviteret på Kragrup Gods. Super lækkert sted - desværre ingen spøgelser i sigte - nåh, men vi skulle prøve dette her "go High" (ja, jeg kendte det ikke). Det går i bund og grund ud på, at man kravler i træer på forhindringsbaner. Selvfølgelig sikret med stål-wires osv. Men hvis der er noget, jeg er angst for, så er det højder! Bare jeg står på en stige 1 meter over jorden, kan jeg blive svimmel. Men jeg tænkte, at jeg ville op i de træer og prøve!

En ting skal siges. Jeg var ved at dø. Jeg prøvede to forhindringsbaner, den ene 5 meter over jorden og den anden 10 meter. Den sidste var både svær og meeeeget højt oppe. 10 meter lyder måske ikke af meget, men det er liiige indtil man står der. Men jeg gjorde det! Selvom jeg rystede som et espeløv da jeg kom ned, så var følelsen enormt vild. Jeg bliver nok aldrig en adrenalin junkie, meeeen det var fedt!

5 meter over jorden - GISP!

Next thing.. Som jeg tror, flere deler med mig - tale foran mange!
Selv de erfarne performere kan se ængstelige ud!
Så sent som i dag, så har jeg fremlagt et 15 min oplæg for ca. 40-50 mennesker. Og selv om jeg ikke synes, det er det fedeste i verden, så må jeg indrømme, at det gav alligevel et kick. Så jeg var glad for, at jeg gjorde det!
 
 
Så jeg kan kun anbefale, at man i det mindste prøver. Selv at starte i det små, ved at bryde en lille vane eller noget - for man føler sig ret stolt bagefter. Hvilket man også har fortjent!

 

I know, I will keep on trying! God weekend, derude!

 

//Emilie

 
 
 

2 kommentarer:

  1. Du er seeeej! :D Med begge ting. Hihi!! :D <3

    Og dit nye tema er super fint herinde. Lige dig. :)

    SvarSlet